Manifesteren Workshop / Training

Een vraag

Vaak fietsen kinderen langs ons huis die enthousiast roepen: ‘Kijk eens wat een leuk huis !’ De ouders reageren steevast met ‘Ik zou er niet willen wonen’. En zo roepen ze nog meer over de gekke vorm, die rare zonne-panelen en rommelige (heem-) tuin. Een gemanifesteerde Visie.

Afwijken van het gangbare brengt mensen in verwarring. Behalve kinderen. Zou het zijn omdat kinderen durven dromen, gewend zijn te fantaseren ? Zijn grote mensen dat verleerd ? Een beetje, misschien. Er gaat zoveel kracht uit van dromen, van bezieling. Alleen moeten we wel in staat zijn om onze beperkingen te ontvluchten. Of het gewoon durven. Want het is natuurlijk óók verschrikkelijk eng om te dromen. Want wat zou er gebeuren als die dromen uitkwamen … ?

Wat is ‘manifesteren’ ?

Letterlijk betekent manifesteren ‘aan het licht brengen’. De schijnwerpers zetten op je grootste wens, je droom, je verlangen. Maar ja … dan verwacht iedereen natuurlijk óók dat je wat gaat doen. Of het omgekeerde, gaat iedereen je vertellen dat het je toch niet lukt, te hoog gegrepen, doe maar gewoon, da’s toch niks voor jou, je hebt toch zo’n goede baan, zo’n mooi huis ? En zo wordt je aan de grond gehouden, krijg je de kans niet om je vleugels uit te slaan of grote hoogtes te verkennen.

Belemmerende overtuigingen

Het ‘je kunt het tóch niet’, ‘het gaat je tóch niet lukken’, ‘heb je het niet goed nu ?’ … het zijn allemaal belemmerende overtuigingen. Soms al met de paplepel ingegeven en onbewust een deel van jezelf geworden. Maar dat ís helemaal niet ‘van jou’. Geen enkel kind denkt van nature zo, het is allemaal aangeleerd. Dus kun je het óók weer áf-leren !

Je gaat op ontdekkingsreis

In deze Workshop/Training ga je individueel en sámen met anderen op zoek naar wat je wérkelijk belangrijk vindt in je leven. Je verkent je wensen, je verlangens, je dromen. Stoft ze af en ontdekt nieuwe. Ontdek je waar je energie van krijgt, wat jou kracht geeft. Wat jou in staat stelt méér jezelf te zijn. Je leven te leiden zoals jíj dat wilt, je niet willoos te laten meevoeren door omstandigheden. Een helder beeld van jouw wensen en toekomst. Gericht op je gezondheid, je werk, je relatie(s), je wonen, je financiën, je …

Empowerment

Deze workshop/training is gebaseerd op het gedachtegoed van ‘Empowerment’. Empowerment stelt je in staat je eigen kracht te ontdekken, te mobiliseren en optimaal te benutten. In de training scheppen we een veilige omgeving waarin mensen kunnen groeien. Allerlei oefeningen die je zelf en met anderen doet stellen je in staat hiermee verder aan het werk te gaan. Ook later, zelfstandig.

Door alleen en in groepen te werken verleg je, in je eigen tempo, je grenzen. Creatief, nieuwsgierig, onbevangen en met durf. Probeer en verras jezelf met het resultaat !

Door visualisaties en andere werkvormen maak je je kracht zichtbaar, voelbaar. Hoe ziet jouw droom eruit ? En wat houdt je tegen om je dromen te verwezenlijken ? Je leert je belemmeringen herkennen én ze op te ruimen.

Je kracht gebruiken en inzetten. De winst voor jezelf en anderen ontdekken. Nemen van je eigen verantwoordelijkheid. Je leven meer in eigen hand nemen.

Wat biedt deze workshop/training ?

Deze Manifestatie Workshop/Training biedt je de ‘gereedschappen’ om je eigen leven díe inhoud te geven zoals jíj dat wilt. Uitgangspunt is dat onze gedachtes en overtuigingen de voorwaarden scheppen van ons leven. Als we veranderingen willen, moeten we onze gedachtes en overtuigingen veranderen.

De Workshop helpt je om :

 • te ontdekken wat voor jou waardevol en van betekenis is;
 • dit inzicht om te zetten in een realistische visie;
 • onbewuste beperkende overtuigingen, die de realisatie van jouw visie in de weg staan, te helen en te transformeren;
 • nieuwe overtuigingen te scheppen door affirmatie en visualisatie om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

Waarom zou je ?

Je kunt de Workshop / Training volgen omdat je nieuwsgierig bent naar wat er ‘meer’ is. Omdat je méér uit je leven wilt halen. Omdat je een volgende stap wilt maken. Omdat je voor een belangrijke beslissing staat. Omdat je toe bent aan een nieuwe stap in je werk. Omdat je gevraagd bent voor …. Omdat je je afvraagt of …

Een cadeau aan jezelf. Een verrijking voor je leven waar je eindeloos plezier van zult ervaren. Die het mogelijk maakt ‘meesterschap’ te verwerven over je leven.

Om je te helpen je visies te realiseren leer je in de Workshop :

 • het ontwikkelen van krachtige basis-overtuigingen:
  • van eigen-verantwoordelijkheid;
  • vertrouwen in het Universum;
  • zelf-waardering;
  • positieve houding;
  • meestromen met veranderingen.
 • de persoonlijke kracht te ontwikkelen die nodig is om jouw persoonlijke groei blijvend te voeden;
 • commitment, discipline, een ondersteunings-netwerk, innerlijke leiding, liefde, lichtheid en je eigen waarheid;
 • vaardig te worden met affirmaties en visualisaties als gereedschappen om nieuwe overtuigingen vorm te geven.

Data en inschrijving

Klik hier voor data en het inschrijvingsformulier.