Ontdekkingreizen

Er zijn talloze verhalen over reizigers ‘in zichzelf en naar zichZelf’.

Over de Reis van de Held.
Mythes, sagen, legendes, opera’s en kinderboeken.
Over dromen, hindernissen en belemmeringen, (voor)oordelen en meer.

Elke reis begint met de eerste stap.

Mooi … die heb je net gemaakt !

Ik ben graag jouw gids op jouw reis naar binnen. Op jouw ontdekkingsreis naar hoe jij tot volle bloei kunt komen. Jouw pad vinden langs alle vermeende, aangeleerde en opgeworpen barrières. Ik gids je graag bij de langste reis die je ooit kunt maken: de reis van je hoofd naar je hart. ‘Ja maar’ … precies, dat is héél eng. Loslaten van alles dat je zekerheid biedt en durven gaan voor wat je hart je vertelt. Wát een leven zou dat zijn … doen waar je altijd van hebt gedroomd !

Durf jij ?

Odysseus doet er tien jaar over om ’thuis’ te komen. Belemmert door monsters, nymfen, tegenwind en storm. Gedreven door zijn droom om ’thuis te zijn’. In zijn eigen unieke huis, samen met zijn vrouw. Wat zijn jouw belemmeringen ?

De vogelvanger Papageno en prins Tamino kunnen hun geliefden alleen dán in de armen sluiten als ze vele beproevingen hebben doorstaan. Hoe ervaar jij Liefde ?

De Heen-en-Weer Wolf wordt gemeden om zijn naam. Neem jij de moeite de ander werkelijk te zien ? Hoe zit het met jouw (voor)oordelen ?

Een kleine schaapherder wordt zich bewust van zijn leven. Van wat hij doet en wat niet. En van het waarom. Parallellen met jouw leven ?
Reis met hem mee, vanuit je luie stoel.
Raak geïnspireerd …


Ik kon me overgeven aan wat er gebeurde door de veiligheid die je bood.
R.