Over reizen, dromen en jouw binnentuin

‘Je zou een reisbureau moeten beginnen’, zei een vriendin tegen me … Hier is ‘die : OmmeKeer, voor reizen in en naar Jezelf.

Ik ben graag jouw gids. Ik loop naast je. Niet voorop en niet achter je. Duw je niet en trek niet aan je. Tenzij je vast zit. Of een onhandig zijpad neemt. Je bent in veilige handen.

Verder ben ik aanhanger van de gedachte van Maria Montessori: ‘Leer mij het zelf te doen’. Ik help je je eigen gereedschap te vinden waarmee je verder kunt. Je pad kunt blijven volgen, de weg niet kwijt raakt.

En ja, natuurlijk heb ik tips en trucs en do’s en dont’s waarmee je naar hartelust kunt oefenen en experimenteren en zien wat er voor jou werkt. Zó geef ik inhoud aan Transformatief Coachen.

Een aanpak die jou helpt bewuster in het leven te staan. Bewuster te zijn van wat jou beweegt, hoe en waarom je reageert zoals je doet, wat jou raakt, waar je tegenaan loopt, wat je van de sokken blaast. En jou tenslotte laat ontdekken hoe jij graag wilt dat jouw leven eruit ziet. Hoe jij gezien wilt worden. Wat jij te doen hebt en wat je hebt te brengen. Kortom: hoe jij zorgt voor een gelukkig en vervullend leven !

Reizen
Jouw binnentuin